Cum Comand

Delivery:

 

Comenzi telefonice

Echipa noastră de operatori îți pot prelua comanda telefonic.

Modalități de plată pentru comenzile telefonice:

 • plata cash la livrare;
 • plata prin card bancar;

Important!

Pentru informații cu privire la modul de prelucrare a datelor cu caracter personal, scopul solicitării, temeiul legal al acestora precum și necesitatea consimțământului tău, te rugăm să consulți Termeni și Condiții, precum și Politica de Confidențialitate, cu aplicabilitate pentru datele prelucrate prin intermeniul website-ului nostru, disponibile în meniul de jos al site-ului.

Comenzi online

Pentru a comanda online pe website-ul nostru trebuie să:

 • selectezi produsul/produsele dorit(e);
 • citești cu atenție descrierea produsului, ingredientele, specificațiile și prețul;
 • dacă este produsul potrivit pentru tine, selectează numărul de porții dorite și adaugă-l în coșul de cumpărături;
 • în acest punct poți finaliza comanda ca utilizator neînregistrat sau îți poți face un cont;
 • completezi datele tale (numite date de facturare);
 • completezi cu atenție datele de livrare;
 • selectezi metoda de plată;
 • revizuiești comanda, din toate punctele de vedere;
 • apeși butonul Finalizează comanda;

Vei primi un email automat de confirmare a plasării comenzii. În cel mai scurt timp vei fi sunat de unul dintre opetatorii noștii pentru confirmatea efectivă a comenzii și comunicarea timpului de livrare.

Catering Event:

Solicitarea unui serviciu de catering se realizează exclusiv telefonic. Unul dintre operatorii noștri va prelua apelul tău, moment în care veți stabili o întâlnire pentru parcugerea tuturor detaliilor care vor contura oferta personalizată pentru eveniment.

La confirmarea comenzii, se va încheia un contract de prestări servicii care va prevedea toate clauzele aferente comenzii și livrării acesteia și se va achita un avans de 50% din valoarea totală, urmând ca diferența să fie încasată cel târziu la o zi după prestarea serviciului.

Livrare

Program livrare

Livrarea se realizează de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 21:00.

Metode de livrare

Livrarea se va face de către angajații companiei, la adresa specificată de tine, pe raza municipiul Cluj-Napoca și a comunei Florești.

În cazul în care dorești să specifici anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresă specială sau puncte de reper, te rugăm să ne comunici toate aceste informații telefonic / să introduci aceste informații în căsuța de observații, înainte de finalizarea comenzii.

Timpi de livrare

Timpul de livrare de cca. 60 – 90 de minute de la confirmarea comenzii.

Tarif livrare

Livrarea este gratuită la o comanda minimă de 50 lei sau 2 meniuri complete, în municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești. În cazul în care valoare comenzii tale este sub aceste valori, tariful de livrare este de 30 lei, în același teritoriu.

Cum Plătesc

Prețurile prezentate includ TVA (9%).

Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției.

Plata produselor se efectuează în numerar la livrarea produsului sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online.

Plata la livrare

Comanda se achită reprezentantului companiei în momentul livrării comenzii prin plata ramburs.

Plata online

După finalizarea comenzii vei fi redirecțonat către serverul securizat pentru plată. Te rugăm sa introduci cu atenție datele cardului, iar dacă ai nevoie de ajutor, operatorii noștri îți pot oferi suport telefonic. Pentru orice tip de probleme întâmpinate, te asigurăm că le vom rezolva în cel mai scurt timp posibil.