Termeni și Condiții

Te rugăm să citești cu atenție acest set de termeni și condiții, înainte de a folosi website-ul nostru sau de a cumpară din produsele noastre. Toți utilizatorii înțeleg și sunt de acord cu faptul că accesul și folosirea acestui website sunt subiectul unor termeni și condiții enunțați în continuare și altor legi aplicabile și în vigoare. În cazul în care nu ești de acord cu acest set de termeni și condiții, te rugăm să nu folosești acest website.

1. Copyright

Întregul conținut de pe acest website (care include, dar nu se limiteaza la): texte, grafice, vizualuri, produse, coduri, idei, poze, video, sunete, sunt proprietatea companiei. Compania nu garantează că website-ul și conținutul acestuia nu conține erori sau că întregul conținut este 100% corect și valid. Clienții companiei au dreptul de a copia și printa conținutul website-ului sau porțiuni din acesta pentru unicul scop de a plasa o comanda în cadrul companiei noastre.

2. Garantii oferite de website

Acest website este oferit clienților / vizitatorilor săi sub forma actuala (așa cum este sau așa cum este disponibil la acel moment), fără nici un tip de garanții, exprimate sau interpretate. Returnarea banilor nu se oferă din motive subiective de tipul: “nu îmi place”, “nu mi se pare realizat corect” etc. Returnarea banilor se va face doar din motive sustenabile si dovedibile in/din gust/poze.

3. Metode de comandă

3.1 Comenzi telefonice

Echipele noastre dedicate de operatori pot prelua comanda telefonic. Modalități de plata pentru comenzi telefonice:

 • plata cash la livrare
 • plata prin card bancar

3.2 Comenzi online

Pentru a comanda online pe website-ul nostru trebuie să:

 • alegi/selectezi produsul dorit
 • citești cu atentie specificațiile, descrierea produsului, să observi prețul
 • dacă este produsul potrivit pentru tine, adaugă produsul în coșul de cumpărături
 • în acest punct poți finaliza comanda ca și utilizator neînregistrat sau să îți faci cont
 • completezi datele tale (numite de facturare)
 • completezi datele de livrare cu atenție
 • selectezi metoda de plată
 • revizuiești cu atentie încă o data comanda la nivel de bucăți comandate, preț, taxe
 • apeși butonul finalizează comanda

Vei primi un email automat de plasare a comenzii. În cel mai scurt timp veți fi sunat de unul dintre opetatorii noștii pentru confirmatea comenzii si timpul de livrare

4. Livrare produse

4.1 Metode de livrare

Livrarea se va face de către angajații companiei. Livrarea se face în municipiul Cluj-Napoca și Florești.

4.2 Timpi de livrare

Timpul de livrare este de 60-90 minute de la confirmatea comenzii

4.3 Comanda minimă este de 50 lei sau minim 2 meniuri complete.

5. Metode de plata

5.1 Card bancar, online

Cumpărăturile online au devenit foarte sigure în ultimii ani, astfel încat nu trebuie să te temi de absolut nimic. Intri pe website-ul nostru, plasezi comanda alegând metoda de plată Card bancar online – procesator de plăți PAYU, iar după finalizarea comenzii vei fi redirecțonat către serverul securizat pentru plată. Te rugăm sa introduci cu atenție datele card-ului, iar dacă ai nevoie de ajutor, operatorii noștri îți pot oferi suport telefonic. Pentru orice tip de probleme întâmpinate, te asigurăm că le vom rezolva în cel mai scurt timp posibil.

5.2 Plata la livrare

Acceptam plata la livrare / ramburs.

6. Confidentialitate si publicitate

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau nu va face publice nici una dintre informarile primite de la companie.

Compania isi rezerva dreptul de a adauga materiale publicitare in plicurile cu felicitari transmise catre destinatari sau de a targeta destinatarul prin SMS (flyere / liflet-uri / vouchere / scrisori publicitare / elemente de marketing), de la terti sau pentru brand-urile proprii. Prin plasarea comenzii si prin aceptarea acestor termeni si conditii, clientul este de acord cu acest aspect, fara a fi necesar sa fie anuntat in prealabil.

7. Respectarea legilor si standardelor

Compania va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la prepererea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor și Serviciilor și aplicabile la sănătate, securitate, mediu.

8. Consimțăminte

Clienții / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni și condiții de la intrarea pe website până la finalizarea vizitei aici, indiferent dacă clientul comandă / achită produse în cadrul acestui website sau nu. Ca Utilizator, înțelegeți şi sunteți de acord cu urmatoarele responsabilități: să furnizați date adevarate, exacte şi complete despre dumneavoastră și pentru destinatar, în scopul livrării. Procedurile interne ale companiei noastre impun folosirea și prelucrarea datelor cu caracter personal, atat ale clientului, cât și ale destinatarului, folosind în scopul livrării la timp și în cele mai bune condiții emailul clientului, numărul acestuia de telefon, numele, prenumele și numărul de telefon al destinatarului, dar și adresa acestuia.

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Compania prelucrează datele clienților / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate și manuale, destinate emiterii facturilor de servicii și produse, livrării comenzilor plasate, colectarea creanțelor legate de acestea precum și rezolvării solicitărilor în legatură cu activitatea desfașurată de companie.

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele noastre.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.